Op deze pagina ga ik u meer vertellen over mezelf en de achtergrond van onze webshop, dus daar gaan we dan.

Mijn naam is Mariska Kamerbeek en in 2009 is de webshop opgezet.

Ik ben altijd al creatief bezig geweest. Met twee dochters is het natuurlijk fantastisch om alle broekjes, rokjes en haarstrikken uit te proberen. Ook haak ik al jaren. Het heeft mij bloed, zweet en tranen gekost om het perfect te krijgen. In het begin heb ik vaak de werkjes uitgehaald, maar nu kan ik bij wijze van spreken uit mijn hoofd haken en is het van perfecte kwaliteit.

Ik heb in het speciaal onderwijs gewerkt, met veel plezier. Alleen moest ik daarmee stoppen omdat mijn reuma teveel ging opspelen. Stilzitten was geen optie, dus heb ik mijn creatieve hobby’s weer opgepakt.

Strikjes & Bretels is ooit begonnen als kinderwinkel in Makkum. Aanvankelijk verkocht ik daar mijn zelfgemaakte kleding, knuffels, doekjes en gehaakte items, maar het merendeel van het assortiment bestond uit tweedehands kinderkleding van grote merken en van goede kwaliteit. De winkel was een succes alleen hebben we dat om huurtechnische redenen moeten sluiten. Heel erg jammer, want vooral het contact met de klanten is niet te vervangen door een webshop. Maar ten compensatie staan we vaak op markten, waardoor we klantencontact hebben en gelijk de reacties van klanten op onze producten kunnen waarnemen.

En nu hebben we de webshop! Ik ben nog meer gaan ontwerpen en maken en alles met liefde en passie en van zeer goede kwaliteit. Mooie stoffen en fijne garens worden gebruikt in de producten.

De prijzen probeer ik zo laag mogelijk te houden en dit zult u zeker terugvinden in de webshop. De kwaliteit van de gebruikte materialen zal nooit van invloed zijn op de prijs, de kwaliteit blijft voor mij heel belangrijk. In feite betaalt u geen kosten voor de uren die erin zitten om een product te maken, want laten we eerlijk zijn, het blijft voor mij een passie om het te maken.

Shop gerust eens even in onze webshop, dan ziet u de passie en de kwaliteit van de producten afspatten. Er komen maandelijks nieuwe producten bij en altijd trendy en van de juiste kleuren.

Hopelijk komen we elkaar ook eens tegen op markten. Dit ligt nu even stil door de corona crisis, maar wij hopen dat dit in het najaar weer opgestart mag worden.

 

Wist u trouwens dat alle pakketjes met zorg en liefde worden ingepakt en dat verzending vanaf 50 Euro altijd gratis is en u bovendien nog een aardigheidje kunt verwachten.

Daarom is een bestelling van Strikjes & Bretels altijd een feestje om te ontvangen.

 

Veel plezier in onze webshop,

Mariska Kamerbeek